Våra resor

GES Krogshow på Cirkus

GES - Glennmark Eriksson Strömstedts krogshow på Cirkus.
Popgruppen med sina klassiska hits När vi gräver guld i USA, Då står pojkarna på rad & En jävel på kärlek har satt ett rejält avtryck i det svenska folkets hjärtan. Hösten 2020 kliver de upp på scenen tillsammans för att framföra låtar från gruppens låtskatt och även de största hitsen från de individuella medlemmarna. 

I resan ingår buss, menybiljett - salongsmenyn serveras vid ditt bord i Cirkus Salong innan showen "Stanna Världen en Stund".

17 oktober 2020
Pris 2140 :-

GES - Glennmark Eriksson Strömstedt gör en krogshow på Cirkus. Popgruppen med sina klassiska hits När vi gräver guld i USA, Då står pojkarna på rad & En jävel på kärlek har satt ett rejält avtryck i det svenska folkets hjärtan. Hösten 2020 kliver de upp på scenen tillsammans för att framföra låtar från gruppens låtskatt och även de största hitsen från de individuella medlemmarna. Vi har menybiljetter till lördagen den 17 oktober 2020. Pris för detta är 2140 kronor Ingår buss, menybiljetter - salongsmeny som serveras vid ditt bord i Cirkus Salong innan showen "Stanna Världen en Stund". Ni sitter kvar vid borden med god uppsikt över scen. Biljetten betalas i förskott. Hemkomsttiden är preliminär. VästanhedeForsbergs önskar er en underhållande afton på Cirkus.

Avresor